MAAILMAN SUOSITUIN VERKKOSIVUALUSTA

WORDPRESSILLA ON PALJON HYVIÄ OMINAISUUKSIA

WordPressiä päivitetään jatkuvasti.

WordPressiä käytetään yli 64% kaikista nettisivuista, joita ylläpidetään sisällönhallintajärjestelmän kautta. Se on lähes 40% kaikista nettisivuista.

WordPress syntyi vuonna 2003

WordPressillä voi luoda monenlaisia sivustoja, blogeja, keskustelupalstoja, galleriasivuja, nettikauppoja tai muita nettisovelluksia. WordPressin lisäosien avulla nettisivuille saa helposti monenlaisia lisäominaisuuksia edullisesti tai jopa ilmaiseksi.

WORDPRESS-SIVUT ON HELPPO YLLÄPITÄÄ

Päivittäminen onnistuu vaikka mobiilisti

WordPress-sivut ovat helppokäyttöiset myös päivittämisen osalta. Kännykkään tai tablettiin saa apin jolla sivuja voi ylläpitää mistä vain. WordPress on käännetty monille kielille, myös suomeksi.

WEB DESIGN ON HELPPOA

WordPressiin on saatavilla teemoja

WordPressin teemoilla sivuihin saa helposti halutunlaisen ilmeen. Teemoja on saatavilla ilmaisista maksullisiin premium-teemoihin tuhansittain erilaisia. Teemoja voi tehdä myös itse tai vaikka graafikon avulla.

WORDPRESS ON HAKUKONEYSTÄVÄLLINEN

Hakukoneet löytävät WordPress-sivut

Sijoittuminen hakukoneiden listauksissa korkealle on kotisivujen tärkeä ominaisuus. WordPressillä tehdyt kotisivut menestyvät tässä kilpailussa hyvin ja hakukoneoptimointia voi auttaa lisäosilla.

Lisää WordPressistä voit lukea esimerkiksi sen Suomen sivulta.